Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Villen ja Minnan tyylikäs Trend Liquorice -sarjan Epoq-keittiö ja kalusteisiin sijoitettavat kalusteet hankittiin Gigantista.

Villen ja Minnan keittiö on kodin katseenvangitsija

Ville Torikan ja Minna Tossavaisen kotona keittiö osuu silmiin heti sisään tullessa. Näyttävän musta Trend Liquorice -sarjan Epoq-keittiö tuo tyylikästä kontrastia avaraan ja valoisaan kotiin, ja suuren saarekkeen ääressä kokkailu sujuu samalla vieraiden kanssa seurustellen.
Luonnonvalo taittuu kauniisti kvartsitasoa vasten Luonnonvalo taittuu kauniisti kvartsitasoa vasten Luonnonvalo taittuu kauniisti kvartsitasoa vasten
Kokomusta keittiö on trendikäs ja käytännöllinen Kokomusta keittiö on trendikäs ja käytännöllinen
Nerokkaat yksityiskohdat maksimoivat säilytystilat Nerokkaat yksityiskohdat maksimoivat säilytystilat
Joustavat ja fiksut ratkaisut tekevät keittiöstä käytännöllisen paikan puuhastella ja viettää aikaa. Joustavat ja fiksut ratkaisut tekevät keittiöstä käytännöllisen paikan puuhastella ja viettää aikaa.

Valo tulvii sisään suurista ikkunoista Ville Torikan ja Minna Tossavaisen uudessa kodissa Paraisilla. Trendikkään kokomusta avokeittiö sointuu yhteen talon mustien ikkunanpuitteiden kanssa ja luo samalla näyttävän vastaparin vaaleille seinille ja lattioille. Vähäeleiset vetimet, mustat kvartsitasot ja kaapistot sekä kiiltävän mustat, integroidut kodinkoneet muodostavat linjakkaan kokonaisuuden.

Kotimme on uudiskohde, ja halusimme olohuoneen yhteyteen selkeän ja tyylikkään keittiön, jossa kaikki toimii ja tavaroille on omat paikkansa. Haaveenamme oli, että yhdessä, suuressa tilassa voisi laittaa ruokaa ja seurustella samalla ystävien kanssa. Musta väri oli oma suosikkini, kertoo Ville.

Haaveiden keittiössä on hinta-laatu-suhde kohdillaan

Ville ja Minna tiesivät haluavansa uuteen keittiöönsä paljon säilytystilaa ja suuren saarekkeen, jonka ääreen mahtuisi myös istumaan. Minna hahmotteli unelmien keittiön tyyliä tutkimalla Pinterestin kuvamaailmaa. Aikaisemmassakin yhteisessä kodissa oli ollut Gigantin Epoq-keittiö, joten valinta oli lopulta helppo.

Kokemuksesta tiesimme, että Epoq-keittiöissä on laatu kohdallaan. Talotoimittajalla oli valmiiksi toinen yhteistyökumppani, mutta hinta-laatu-suhde oli Epoqin keittiöiden kohdalla parempi – esimerkiksi laadukkaat kvartsitasot saimme Gigantista huomattavasti edullisemmin. Raision Gigantista saimme myös mahtavaa palvelua. Haluamamme muutokset onnistuivat vaivatta, ja suunnittelija oli itsekin innostunut miettimään meille sopivia ratkaisuja, kiittelee Ville.

Gigantin keittiösuunnittelija Janne Hyyrynen suunnitteli keittiön yhdessä Villen kanssa, ja Minna tarkisti suunnitelmat. Yhdessä suunnittelijan kanssa valittiin sopivat materiaalit ja säädettiin saarekkeen kokoa.

Saarekkeesta tehtiin vähän tavallista leveämpi, ja istumapaikat järjestettiin sen keskelle. Varsinkin ison saarekkeen kohdalla on tärkeää katsoa, että sen ympäri pääsee liikkumaan vaivattomasti. Minnan ja Villen keittiössä tilaa on riittämiin sekä liikkumiselle että säilytysratkaisuille: laatikoistakin tehtiin vähän vakiokokoa suuremmat, kuvailee Janne.Valo tulvii sisään suurista ikkunoista Ville Torikan ja Minna Tossavaisen uudessa kodissa Paraisilla. Trendikkään kokomusta avokeittiö sointuu yhteen talon mustien ikkunanpuitteiden kanssa ja luo samalla näyttävän vastaparin vaaleille seinille ja lattioille. Vähäeleiset vetimet, mustat kvartsitasot ja kaapistot sekä kiiltävän mustat, integroidut kodinkoneet muodostavat linjakkaan kokonaisuuden.

Kotimme on uudiskohde, ja halusimme olohuoneen yhteyteen selkeän ja tyylikkään keittiön, jossa kaikki toimii ja tavaroille on omat paikkansa. Haaveenamme oli, että yhdessä, suuressa tilassa voisi laittaa ruokaa ja seurustella samalla ystävien kanssa. Musta väri oli oma suosikkini, kertoo Ville.

Ville ja Minna ovat erittäin tyytyväisiä uuteen Epoq-keittiöönsä Ville ja Minna ovat erittäin tyytyväisiä uuteen Epoq-keittiöönsä
Keittiön tyylikkäässä saarekkeessa on myös paljon säilytystilaa. Keittiön tyylikkäässä saarekkeessa on myös paljon säilytystilaa.
Suuri keittiösaareke mahdollistaa, että jokaiselle tavaralle löytyy oma paikka. Suuri keittiösaareke mahdollistaa, että jokaiselle tavaralle löytyy oma paikka.

Säilytystilaa saarekkeesta

Villen ja Minnan käytännöllisessä keittiössä kullekin tavaralle on säilytyspaikkansa, ja arjen askareet hoituvat saarekkeen äärellä kätevästi. Musta, huomaamattomasti saarekkeeseen upotettu pistorasia on ollut Villellä ja Minnalla kovassa käytössä.

Saarekkeeseen upotettu pistorasia on helpottanut arkea – on mukavaa, kun voi vaikka tehdä vieressä töitä samalla kun toinen kokkaa. Saarekkeessamme on myös näppärät säilytyslaatikostot sekä keittiön että olohuoneen puolella, joten keittiö on helppo pitää järjestyksessä. Vanhassa keittiössämme oli aika vähän laskutilaa, ja siksi halusimmekin, että uudessa keittiössä kaikki mahtuisi siististi piiloon, toteaa Minna.

Ville on viihtynyt saarekkeeseen sijoitetun lieden äärellä, missä voi kokkailla kasvot olohuoneeseen päin. Lieden yläpuolelle valikoitui vaijereilla katosta roikkuva liesituuletin, joka antaa keveän vaikutelman. Minnan oma suosikki on keittiön tyyliin sopiva, mattapintainen vesihana, jonka vieressä olevalla hipaisukytkimellä astianpesukoneen hanan saa avattua kätevästi.

Nerokas saarekkeeseen upotettu pistorasia

Keittiö on kodin suosikkipaikka

Ville ja Minna ovat viihtyneet uudessa, omien mieltymystensä mukaan rakennetussa kodissaan hyvin. Keittiö on heille kodin kohokohta. Siellä vietetään mielellään aikaa, vaikkei kumpikaan myönnä olevansa mikään superkokki tai jauhopeukalo.

Äitimme tykkäisivät varmasti leipoa pullaa täällä! Kaikki on uudessa keittiössä toimivaa, kodinkoneet on järkevästi sijoiteltu ja laskutilaa löytyy. Keittiömme on nyt yhtenäinen kokonaisuus, jonka yksityiskohtiin on satsattu. Keittiöön on suora näkymä jo heti ulko-ovesta sisään astuessa, joten sen on tärkeää olla hyvän näköinen. Olemmekin saaneet tästä jo paljon kehuja. Lopputulos on sekä näyttävä että käytännöllinen, eli juuri sitä, mitä lähdimme hakemaan, hymyilee Minna.

Ville ja Minna valitsi keittiöönsä:

Ovimalli: Trend Liquorice

Työtaso: Kvartsi Gobi musta 40mm

Allas: Blanco Nova antrasiitti

Hana: Blanco Linus

Muuta: Kesseböhmerin korkea säilytysmekanismi, Twist-pistorasia

Tutustu Trend-sarjaan

Tutustu kaikkiin Epoq-sarjoihin

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle
Kuva Epoq-keittiöstä

Epoq-keittiösarjat ja esimerkkihinnat

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika

Varaa ilmainen keittiösuunnitteluaika

Kuva Epoq-keittiöstä

Inspiroidu Epoqista

>Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjon raikas Epoq-keittiö

Marjo Mäki-Lohenoja lähti toteuttamaan unelmiensa keittiötä Gigantin avulla. Lopputulokseen tyytyväinen Marjo sai hohtavan valkoisen keittiön, joka sopii muuhun kodin ilmeeseen.
Rohkean musta Epoq Trend-keittiö on Aleksin valinta

Rohkean musta keittiö on Aleksin valinta

Aleksi Ylilehdon kotona Littoisissa keittiö on tumma ja tyylikäs kodin sydän. Aleksin suosikkeja ovat uuden keittiön suuri saareke, kiiltävän mustat kodinkoneet ja tilavat tammitasot.