Ohita

Työmaiden hyödylliset tekniset apuvälineet

Digitaalisilta työkaluilta vaaditaan arjessa paljon, kuten muiltakin työmaiden työvälineiltä. Silloin on osattava valita juuri oikeat välineet. Seuraavassamme vinkkejämme ja uutuuksiamme.

Työvaatteisiin pukeutunut rakennusalan työntekijä tekee muistiinpanoja tabletille
Teemu Ristilän kuva, joka on Gigantti Yritysmyynnin vastaava myyntipäällikkö

Nykyaikaisesta teknologiasta on tullut luonnollinen osa useimpia ammatteja, eikä rakennusala ole tästä poikkeus. 

– Rakentajana tarvitset matkapuhelinta tai tablettia tehostamaan viestintää ja saadaksesi erilaiset tärkeät tiedot käyttöösi tien päällä ollessasi. Silloin kannattaa valita langattomia laitteita, jotka kestävät kovaa käsittelyä ja joilla on erinomainen akunkesto, Gigantin yritysmyynnin vastaava myyntipäällikkö Teemu Ristilä toteaa. Lisäksi kannattaa panostaa näytönsuojiin ja suojakoteloihin, jotka tarjoavat lisäsuojaa sateelta, tuulelta ja erilaisilta työmailla tapahtuvilta vahingoilta.

Rakennusalan työntekijä kuvaa kattorakenteita tabletillaan

Tuotteet, jotka kestävät kovaa käyttöä

Rakennusalan ammattilaisena työskentelet aika ajoin haastavissa ympäristöissä, joissa työkalut ja varusteet joutuvat koetukselle. Siksi on tärkeää valita vankkarakenteisia teknologiatuotteita, jotka kestävät käyttöä tällaisissa ympäristöissä. 

– Kannettavat tietokoneet, tabletit ja puhelimet, joilla on kestävä rakenne, tukeva runko ja kestävä muotoilu, kestävät paremmin putoamista, iskuja ja pölyä sekä kosteutta, Teemu Ristilä kertoo. Valitsemalla kovaa käsittelyäkin kestäviä laitteita minimoit vaurioiden riskin, pidennät laitteiden käyttöikää ja vältät kalliit korjaukset tai laitteiden uusimiset.

Naispuolinen rakennusalan työntekijä tutkii tietoja tabletista, jota hän pitelee käsissään

Akun kapasiteetti ratkaisee

Rakennusalan ammattilaiset ovat lähes aina liikkeellä – eikä silloin välttämättä saa laitteita aina kytkettyä pistorasiaan. Luotettavaa akkua tarvitaan, jotta työ voi edetä keskeytyksittä olitpa sitten työpaikalla, asiakastapaamisessa tai tien päällä. 

Tekniset tuotteet, joilla on hyvä akkukapasiteetti:

 • Kestävät pitkiä käyttöaikoja.
 • Vähentävät latauksen tarvetta.
 • Mahdollistavat tuottavuuden koko päivän ajaksi.

Kun investoit tuotteeseen, jolla on erinomainen akkukapasiteetti, voit keskittyä työhösi murehtimatta virran saatavuutta.

Vinkki! Jos vietät paljon aikaa autossa tämä kannettavan tietokoneen autolaturi voi olla kullanarvoinen!

Oranssiin heijastinliiviin pukeutunut mies tarkastelee metsän aluesuunnitelmaa tabletilta

Langaton lataus ja langattomat yhteydet

Langaton lataus on kätevä ja tehokas tapa ladata digitaalisia laitteita. Langaton lataus helpottaa työssään paljon liikkeellä olevan ammattilaisen arkea, sillä mukaan ei enää tarvitse muistaa ottaa erilaisia latausjohtoja ja adaptereita.

– Sen sijaan voit vain panna kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen latausalustalle tai telakointiasemaan, Ristilä sanoo.

Lisäksi on tärkeää, että laitteesi tukee langattomia yhteyksiä, kuten Bluetooth- ja mobiilidatayhteyttä. 

– Langaton yhteys mahdollistaa laitteiden ja työkalujen kommunikoinnin keskenään.

Lisäksi on kätevää pystyä jakamaan tietoja kollegoiden ja asiakkaiden kanssa langattomien yhteyksien kautta. Voit esimerkiksi lähettää kuvia korjausta kaipaavasta ongelmasta tai vastaanottaa piirustuksia ja ohjeita, Teemu Ristilä jatkaa.
 

Vinkki! Tämä Nighthawking mobiilireititin tarjoaa salamannopean 5G-verkkoyhteyden jopa 32 laitteelle!

Kannettavat työkäyttöön

Kaikki kannettavat tietokoneet
   
   
   
   
   
   
   

Tutustu monipuolisiin tabletteihin

Kaikki tabletit
   
   
   
   
   
   
   

Löydä työhösi sopiva puhelin

Kaikki puhelimet
   
   
   
   
   
   
   
Gigantin yritysmyynti

Elektroniikan ja laitteiden tarve syntyy useimmissa yrityksissä melko nopeasti riippumatta siitä, onko kyse vasta perustetusta pienyrityksestä vai isosta konsernista. Sitä mukaa kuin yritys kasvaa, saat meiltä täyden valikoiman ammattimaisia tuotteita, fiksuja palveluja ja tietenkin neuvontaa. Se tarkoittaa, että sinä voit keskittyä olennaiseen eli työarkeesi.

Gigantin yritysmyynti palvelee verkossa ja lähimmässä Gigantti-myymälässä.