Ohita
Avaa ilmainen yritystili ja ota edut käyttöön (3)

Hyödyt yritystilistä sekä netissä, että myymälöissä!

Luotuasi yritystilin, saat käyttöösi lukuisia etuja. On järkevää luoda yritystili, sillä se helpottaa hankintojen hallinnointia. Myös myymälöissä asioiminen nopeutuu kun yrityksellä on jo netissä luotu tili valmiina. Lue täältä miten helposti avaat yritystilin.

REKISTERÖITYNEEN ASIAKKAAN EDUT:

 • Toimitusten seuranta – Usein on tärkeää tietää tarkalleen mikä on toimituksen tilanne, ja yritystiliasiakkaana voit seurata tilaustasi helposti vaikkapa puhelimeltasi muutamalla klikkauksella.
 • Laskutuslupa – Kirjautuneena voit hakea yritykselle laskutuslupaa ja saada näin 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskuille (luottotiedot tarkistetaan)
 • Tilaushistoria – Kirjautuneena pääset tarkastelemaan yrityksesi tilaukset. Omilta sivuilta näet myös myymälöissä tehdyt tilaukset.
 • Laskutus- ja toimitusosoitteiden hallinnointi – Ylläpitäjänä voit lisätä, muokata ja poistaa laskutus- ja toimitusosoitteita.
 • Yritystilin käyttäjien hallinnointi – Ylläpitäjänä voit lisätä käyttäjiä ja määrittää muiden käyttäjien roolit (oikeudet), muokata käyttäjäkohtaisia tietoja ja poistaa käyttäjän.
 • Sopimushinnat – Yritystiliasiakkaana näet myös mahdolliset sopimushinnat.

Lisäksi me tarjoamme yritystilin luoneille asiakkaille erikoistarjouksia ja yritystiliasiakas saa samat Gigantti-klubi -tarjoukset kuin kuluttaja-asiakaskin. Rekisteröityneille tarjoamme myös ennakkopääsyjä tapahtumiin ja alennusmyynteihin. Tiedotamme niistä yritysasiakkaiden uutiskirjeissä.

Nämä tarjoukset vain rekisteröityneille

Katso kaikki tarjoukset
   
   
   
   
   
   
   

Tutustu mitä Gigantti yrityksille tarjoaa:

Yritysasiakkaiden uutiskirje (3)
Parhaat kampanjat ja mielenkiintoisimmat uutiset

Tarjoamme yrityksille paljon muutakin kuin ammattilaisille soveltuvat tuotteet. Tilaamalla yrityksille suunnatun uutiskirjeen pysyt kärryillä mielenkiintoisista tuoteuutuuksista ja ratkaisuista, sekä näet parhaat kampanjat yrityksille!

Nämä tarjoukset rekisteröityneille:

Lajittele haku
1–48 kaikkiaan 60 tuotteesta