Ohita
Kaksi kokoontaittuvaa sähköpyörää

Miksi kannattaa valita kokoontaittuva sähköpyörä?

Kokoontaittuva sähköpyörä on joustava kulkuväline sekä arjessa että vapaa-ajalla. Voit kuljettaa pyörää mukanasi myös silloin, kun taitat osaksi matkaa muilla kulkuvälineillä. Lue tarkemmin, kuinka kokoontaittuva sähköpyörä voi helpottaa arkeasi.

   
   
   
   
   
   
   
3 kokoontaittuvaa polkupyörää

Tarkista joukkoliikenteen säännöt

Taitettavat sähköpyörät ovat fiksu valinta työmatkalaisille. Polkupyörää ei välttämättä kuitenkaan aina saa kuljettaa mukanaan joukkoliikenteen kulkuvälineissä. Kokoontaittuva sähköpyörä menee kuitenkin pieneen tilaan ja lasketaan yleensä matkatavaraksi, jolloin vältyt esimerkiksi ylimääräisiltä maksuilta. Kannattaa kuitenkin tarkistaa joukkoliikenteen ja muiden kulkuvälineiden säännöt ennen pyörän valintaa. Töihin päästyäsi voit napata kokoontaittuvan pyörän mukaasi toimistoon. Näin pyörä pysyy siistinä ja kuivana, eikä sinun tarvitse pelätä sen joutuvan varkaiden käsiin.

Taitettu polkupyörä auton takakontissa
Kaksi kokoontaittuvaa polkupyörää, joista toinen on taitettu kokoon

Tarkistuslista ostopäätöksen tueksi

Sähköpyörien akut, matkakapasiteetti ja laatu vaihtelevat, aivan kuten tavallisten polkupyörienkin ominaisuudet. Tarkista seuraavat asiat ennen kuin valitset itsellesi taitettavan sähköpyörän:

 • Kuinka pitkälle voit matkata yhdellä latauksella? Mieti ennalta, kuinka pitkän matkan haluat kulkea pyörälläsi yhdellä latauksella. Muista myös, että maasto, tuuli ja paino vaikuttavat pyörän matkakapasiteettiin.
 • Vastaako pyörä tarpeitasi? Onko pyörä rakenteeltaan sinulle sopiva? Mikäli käytät pyörää vaelluksilla, kannattaa valita erityisen hyvällä jousituksella varustettu sähköpyörä. Mikäli suosit enemmän matka-ajoa, saatat tarvita pyörän suuremmalla matkakapasiteetilla.
 • Kuinka kestävän pyörän tarvitset? Ahkerassa käytössä olevan ja vaativassa maastossa käytettävän pyörän on oltava rakenteeltaan korkeatasoinen.

Olemme apunasi

Kun tiedät polkupyörän käyttötarkoituksen ja omat tarpeesi, autamme sinua löytämään sopivimman vaihtoehdon saatavilla olevien mallien joukosta. Hyödynnä mahdollisuus testata pyöriä myymälöissämme, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan mallin. Muista myös, että Live-myyjä on tarvittaessa apunasi verkko-ostoksilla.