Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita
Mies säätää sähköpyörää

Näin pidennät sähköpyöräsi käyttöikää

Sähköpyörä on edistyneempi ja painavampi kuin tavallinen pyörä, minkä vuoksi se vaatii myös enemmän huoltoa. Lue tästä parhaat vinkit sähköpyörän kunnossapitoon.

Mies tarkistaa sähköpyörän kuntoa

Lue käyttöohje

Lue käyttöohje huolellisesti. Samoin kuin lukisit uuden ja kalliin vaatteen pesulapun ennen pesua. Siitä saat ohjeet pyörän oikeaan käyttöön ja kunnossapitoon. Näin varmistat sujuvan pyöräilykokemuksen ja pyörän pitkän käyttöiän.  

Muistilista ennen pyöräretkeä:

Pikatarkastus ennen pyöräretkeä auttaa sinua ehkäisemään ongelmia ajon aikana. Muista seuraavat kolme asiaa, jotka sinun on aina tarkistettava ennen matkaan lähtöä.

  1. Tarkista rengaspaineet – Perinteisestä pyörästä huomaa helposti, onko renkaissa liian vähän ilmaa, koska silloin polkeminen on raskaampaa. Sähköpyörässä moottorin avustaessa ongelma voi jäädä helposti huomaamatta. Silloin pyörän akku tyhjenee nopeammin. Kiinnitä siksi erityistä huomiota rengaspaineiden tarkistamiseen ennen liikkeelle lähtemistä.
  2. Jarrut – Tarkista aina sekä etu- että takajarrujen toiminta pikatestillä niin, että työnnät pyörää eteen- ja taaksepäin samalla jarrua painaen.
  3. Satula – Tarkista, että se on kunnolla paikallaan, ja säädä sitä tarvittaessa. Varmista, että satula on suorassa ja oikealla korkeudella varmistaaksesi parhaan mahdollisen ajomukavuuden.

Olemme apunasi

Jos tiedät, mihin sähköpyörääsi käytät ja mikä on sinulle tärkeää, autamme sinua löytämään omasi saatavilla olevien mallien joukosta. Pyöriä kannattaa myös testata myymälöissämme, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan. Muista myös, että voit keskustella verkko-ostoksilla Live-myyjämme kanssa.

Löydä itsellesi sopiva sähköpyörä:
Lue lisää