Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Keittiösuunnitteluohjelma auttaa alkuun uuden keittiön suunnittelussa

Keittiösuunnitteluohjelma tarjoaa useita etuja

Aloita keittiöremontti keittiösuunnitteluohjelmalla. Suunnitteluohjelma tarjoaa helpon tavan suunnitella unelmiesi keittiö viimeistä yksityiskohtaa myöten. Yhdistele rohkeasti materiaaleja ja värejä tai vaihda elementtien paikkaa. Tarjolla on lukemattomia mahdollisuuksia suunnitella juuri sinun näköisesi keittiö tai kodinhoitohuone! Uusi ja paranneltu keittiösuunnitteluohjelma tulossa pian!

Keittiösuunnitteluohjelma

Miksi käyttää keittiösuunnitteluohjelmaa?

Monet unelmoivat uudesta keittiöstä tai kodinhoitohuoneesta, mutta remontti on vaativa projekti. Keittiönsuunnitteluohjelma on täydellinen apuväline heti projektin alkuhetkistä lähtien. Suunnitteluohjelmalla näet tulevan keittiösi jo alkuvaiheessa ja saat hyvän käsityksen erilaisista mahdollisuuksista.

Syötä keittiösi tai kodinhoitohuoneesi mitat suunnitteluohjelmaan ja saat mahdollisimman todentuntuisen kuvan tulevasta uudesta huoneestasi. Kokeile rohkeasti vaihtaa värejä, malleja ja muotoja. Keittiönsuunnitteluohjelmalla et vain näe millainen tuleva keittiösi voisi olla, ohjelma näyttää myös hinta-arvion, joka perustuu valitsemiisi keittiöelementteihin.


 Keittiösuunnittelu

Oletko miettinyt näitä?

Keittiösuunnittelussa on otettava huomioon useita asioita. Kuinka suuri käytettävissä oleva tila on? Käytetäänkö keittiötä paljon vai vähän? Onko se koko perheen kokoontumispaikka? Entä paljonko tarvitaan säilytystilaa? Keittiönsuunnitteluohjelman avulla saat huomioitua kaikki nämä ja monta muuta tärkeää seikkaa. Ohjelman avulla teet unelmiesi keittiöstä käytännöllisen, älykkään ja tyylikkään helpommin kuin luuletkaan.

Asiantuntevaa apua – tilaa suunnitteluaika

Asiantuntevat keittiösuunnittelijamme auttavat mielellään uuden keittiösi tai kodinhoitohuoneesi suunnittelussa. Varaa ilmainen suunnitteluaika Gigantti-myymälöistä.

Uusi ja paranneltu keittiösuunnitteluohjelma tulossa pian!

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle