Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq Designer – uudistunut keittiön suunnitteluohjelma

Uusi keittiösuunnitteluohjelma - Epoq Designer

Verkkopohjainen Epoq Designer -keittiön suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen työkalu, joka tekee unelmiesi keittiön suunnittelusta ja toteuttamisesta helpompaa. Suunnitteluohjelmaa ei tarvitse ladata tietokoneellesi, vaan voit aloittaa suunnittelun välittömästi.

Miksi käyttää keittiösuunnitteluohjelmaa?

Monet unelmoivat uudesta keittiöstä tai kodinhoitohuoneesta, mutta remontti on vaativa projekti. Epoq Designer on täydellinen apuväline heti projektin alkuhetkistä lähtien. Suunnitteluohjelmalla näet tulevan keittiösi jo alkuvaiheessa ja saat hyvän käsityksen erilaisista mahdollisuuksista.


Syötä keittiösi tai kodinhoitohuoneesi mitat suunnitteluohjelmaan ja saat mahdollisimman todentuntuisen kuvan tulevasta uudesta huoneestasi. Kokeile rohkeasti vaihtaa värejä, malleja ja muotoja. Keittiönsuunnitteluohjelmalla et vain näe millainen tuleva keittiösi voisi olla, ohjelma näyttää myös hinta-arvion, joka perustuu valitsemiisi keittiöelementteihin.

Näin aloitat Epoq Designerin käytön

Valitse myymäläketju ja kirjaudu sisään gigantti.fi-tunnuksillasi

Valitse myymäläketju ja kirjaudu sisään gigantti.fi-tunnuksillasi

Huomioithan, että Epoq Designer -suunnittelutyökalu toimii ainoastaan Chrome-selaimella

Luo uusi projekti, määritä huoneen muoto ja mitat sekä valitse mallisto.

Valitse huoneen mitat ja muoto

Ovien ja ikkunoiden sijoitus

Kaapistojen sijoitus ja hallinta

Elementtien muokkaus


 Keittiösuunnittelu

Oletko miettinyt näitä?

Keittiösuunnittelussa on otettava huomioon useita asioita. Kuinka suuri käytettävissä oleva tila on? Käytetäänkö keittiötä paljon vai vähän? Onko se koko perheen kokoontumispaikka? Entä paljonko tarvitaan säilytystilaa? Keittiönsuunnitteluohjelman avulla saat huomioitua kaikki nämä ja monta muuta tärkeää seikkaa. Ohjelman avulla teet unelmiesi keittiöstä käytännöllisen, älykkään ja tyylikkään helpommin kuin luuletkaan.

Asiantuntevaa apua – tilaa suunnitteluaika

Asiantuntevat keittiösuunnittelijamme auttavat mielellään uuden keittiösi tai kodinhoitohuoneesi suunnittelussa. Varaa ilmainen suunnitteluaika Gigantti-myymälöistä.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle