Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq - Vaskerom

Epoq - Kodinhoitohuone

Kauniisti sisustettu ja käytännöllisesti suunniteltu kodinhoitohuone tekee pyykinhuollosta ja muista kodin askareista tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Epoqin kaapistojen rungot, ovet ja etulevyt sopivat käytettäviksi myös kodinhoitohuoneessa. Nerokkaiden ratkaisujen ansiosta pyykinhuolto sujuu tehokkaammin. Ulosvedettävä silityslauta, järkevästi sijoitettu likapyykkikori ja riittävät säilytystilat pesuaineille, tekee arkiaskareiden hoidosta vaivattomampaa. Epoqin valikoimasta löydät sopivat ratkaisut ja täydellisen tyylin omaan kodinhoitohuoneeseesi.
Ideakuvasto
Lataa suunnitteluohjelma
Varaa suunnitteluaika

Ideoita kodinhoitohuoneeseen

Fasett Offwhite kodinhoitohuone

Fasett Offwhite

Gigantista löydät kattavan valikoiman kaappeja, laatikoita ja etulevyjä, jotka sopivat loistavasti myös kodinhoitohuoneeseen. Näppärät ratkaisut helpottavat arkiaskareita.

Trend Blue mist

Trend Blue mist

Tyylikäs Epoq Trend Blue mist -sarja luo kodinhoitohuoneeseen trendikkään olemuksen. Tavallista korkeammalle sijoitetut pyykinpesukone ja kuivausrumpu tarjoavat ergonomisemman työskentely asennon.

Trend Liquorice

Trend Lakritsi

Kaikki Epoq-keittiöiden ylä- ja alakaapit sopivat täydellisesti myös kodinhoitohuoneeseen. Suuri ja syvä pesuallas ja korkea hana tekevät arkiaskareista helpompaa.

Varaa suunnitteluaika - Epoq
Lataa suunnitteluohjelma - Epoq

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 17.08.2016 08:14:58