Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Nainen nojaa työtasoa vasten Epoq-keittiössä

Epoq-keittiöt – laatu, takuu ja ympäristö

Keittiö on kodin sydän. Vietämme paljon aikaa keittiössä, ja siksi on tärkeää, että keittiö kestää aikaa ja kulutusta. Laatikoiden ja ovien pitää kestää toistuvaa avaamista ja sulkemista päivittäin vuosien ajan. Työtasojen, altaiden ja hanojen pitää pysyä toimivina ja siisteinä vuodesta toiseen. Tämä asettaa vaatimuksia niin materiaalivalinnoille kuin tuotteiden muotoilulle. Kaikki Epoq-keittiö- ja kodinhoitohuonetuotteet laatutarkastetaan, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme. Epoq-takuidemme ansiosta sinun ei tarvitse murehtia. Nämä takuuehdot ovat voimassa 1.11.2020 alkaen tehdyille ostoksille.
Kuva 35 vuoden laajennettu takuu

Laajennettu 35 vuoden takuu Epoq-keittiöille ja kodinhoitohuoneille

Gigantti tarjoaa 35 vuoden laajennetun takuun Epoq-keittiöille. Laajennettu takuu (35 vuotta) koskee keittiökalusteita, kuten kaappeja, etulevyjä ja sivupaneeleja. Takuu koskee myös liikkuvia osia, kuten saranoita, laatikoita ja ulosvedettäviä kaappeja sekä työtasoja, tiskialtaita, sovituskappaleita ja vetimiä ja nuppeja. Takuu koskee vain kotitalouskäyttöä ja kattaa materiaali- ja tuotantovirheet.

Lue 35 vuoden laajennetun takuun takuuehdot kokonaisuudessaan täältä.

Kuvake 10 vuoden hakuu

Laajennettu 10 vuoden takuu vesiliitäntäisille tuotteille

Gigantti tarjoaa pidennetyn kymmenen vuoden takuun vesiliitäntäisille tuotteille, kuten keittiöhanoille ja astianpesukoneen sulkuventtiileille. Takuu kattaa toiminnalliset viat, kun tuote on ollut kotitalouskäytössä. Tuotteen asennus ja huolto on suoritettava valmistajan asennus- ja huolto-ohjeiden mukaisesti, jotta tuote kuuluisi takuun piiriin. Noudata huolellisesti valmistajan ohjeita. Putki- ja asennustyöt on tehtävä ammattilaisten toimesta ja alan nykyisten suositusten mukaisesti.

Lue vesiliitäntäisten tuotteiden takuuehdot kokonaisuudessaan täältä.

Kuvake 5 vuoden takuusta

Laajennettu 5 vuoden tuotetakuu sähkötuotteille

Gigantti tarjoaa Häfelen, Grassin, Damixan ja Grohen sähkötuotteille (esimerkiksi elektronisille astianpesukoneen sulkuventtiileille, valonlähteille, muuntajille ja laatikonohjaimille) enintään 5 vuoden pidennetyn tuotetakuun edellyttäen, että tuotteet on ostettu yhdessä Epoq-keittiön kanssa. Takuu kattaa toiminnalliset ongelmat, kun keittiö on ollut kotitalouskäytössä. Tuotteen asennus ja huolto on suoritettava asennus- ja huolto-ohjeiden mukaisesti, jotta tuote kuuluu takuun piiriin. Takuu kattaa LED-valaistuksen normaalina pidetyt ominaisuudet.

Lue sähkötuotteiden takuuehdot kokonaisuudessaan täältä.

Lue lisää Epoqin takuista:

Yritysasiakkaina tai urakoitsijan kautta ostettuihin Epoq-tuotteisiin sovelletaan omia takuuehtoja. Ehdot on määritelty erikseen yrityssopimuksessa. Jos sinulla ei ole yrityssopimusta, sovelletaan yleisiä yritysosto-/ kuluttajatakuuehtoja. Lisätietoja saat Gigantin yritysmyynnistä.

Työskentelemme määrätietoisesti ympäristövaikutusten vähentämiseksi, olipa kyseessä sitten tuotanto tai kuljetus. Asetamme tiukat vaatimukset tavarantoimittajille, jotta tuotteet sekä valmistetaan että kuljetetaan ympäristöystävällisesti.

Lanteenheiluttaja

Anna mennä, kaikki vetolaatikkomme sulkeutuvat pehmeästi. Gigantti antaa kaikille vetolaatikoille 35 vuoden takuun.

Lue lisää vetolaatikoistamme täältä.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Teiniangsti

Ota rauhallisesti. Saranamme sulkeutuvat pehmeästi, ja ne on tehty kestämään. Gigantti antaa saranoille 35 vuoden takuun.

Lue lisää saranoistamme täältä.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Painonnostaja

Ei huolta, vetolaatikkomme kestävät vähintään 40 kilon painon. Raskassarjalaisille valikoimastamme löytyy myös vetolaatikkoja, jotka kestävät jopa 60 kilon kuorman.

Gigantti antaa vetolaatikolle 35 vuoden takuun.

Lue lisää vetolaatikoistamme täältä.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Keittiö, joka kestää aikaa

Emme voi estää ajan kulumista. Mutta voimme taata, että keittiömme ja kodinhoitohuoneemme on tehty kestämään aikaa.

Gigantti antaa keittiöille ja kodinhoitohuoneille 35 vuoden takuun.

Hanoille ja sähköosille on omat takuuehtonsa.

*Tämän keittiön hintaan ei sisälly kodinkoneita.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle

Lue lisää Gigantin tuotteista: