Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Kysy meiltä kahvista ja kahvikoneista

Kahvikone, kahvinkeitin vai kapselikone? Me Gigantilla autamme valitsemaan sinulle sopivan kahvikoneen – Ja lisäksi kerromme vinkkejä parhaan kahvin valmistamiseen. Lue lisää täällä!

Mikä kahvikone kannattaa ostaa?

Sopivan kahvinkeittimen tai kahvikoneen on helpompaa, kun mietit ensimmäiseksi kahvitottumuksiasi. Haluatko tottunut nauttimaan aamuisin ison kupin kahvia, shotin espressoa, maitokahvin tai esimerkiksi iltaisin kofeiinittoman kahvin. Toisin sanoen kahvikoneen valinnassa tulee miettiä, mitä kahvijuomia olet tottunut juomaan ja kuinka usein kahvia valmistat.

Valikoimastamme Kahvinkeittimet, kahvikapselikoneet ja kahvikoneet, kuten täysautomaattiset kahvikoneet, jotka jauhavat kahvipavut ja puhdistavat itsensä.


Kuinka valmistaa hyvää kahvia?

Hyvänmakuisen kahvin salaisuus on raikas vesi, vastajauhetut kahvipavut, optimaalinen valmistusaika ja lämpötila sekä puhdas kahvikone. Jos ostat kahvin valmiiksi jauhettuna kannattaa se säilyttää ilmatiiviissä purkissa, jotta säilytät kahville ominaisen aromin.

Edellä mainitut asiat varmistavat, että kahvi maistuu juuri siltä miltä pitääkin.


Kuinka valmistaa espressoa kotona?

Espresson valmistukseen kotona on useampi vaihtoehto.

Täysautomaattinen kahvikone jauhaa ja mittaa kahvin valmiiksi, ja valmistaa vahvan espresso shotin usein yhdellä napin painalluksella.

Toinen vaihtoehto espresson valmistukseen kotona on kahvikapselikone. Kapselikoneessa käytetään yhteensopivia kapseleita, joiden sisällä oleva kahvijauhe vastaa yhtä kupillista kahvijuomaa. Tämän ansiosta saat aina täydellisen makuista kahvia.

Tutustu kahvikoneiden valikoimaan täällä.


Mitkä kapselit sopivat Dolce Gusto -keittimeen?

Dolce Gusto -kapselikoneelle yhteensopivien kapseleiden valikoima on uskomattoman kattava, eikä kapselivalikoima rajoitu ainoastaan kahviin – tarjolla on myös kaakao- ja teekapseleita sekä maitojauhekapseleita.

Dolce Gusto -kapseleita voi ostaa Gigantista ja päivittäistavarakaupoista.
Onko kahvi terveellistä?

Kahvilla on todettu olevan useita terveysvaikutuksia. Kahvilla on myös piristävä vaikutus, niin sen sisältämän kofeiinin, kuin psykologisen tekijöiden vuoksi.

Mutta kuten useimmissa asioissa: Kohtuus kaikessa.

Lue lisää Gigantin tuotteista: