Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq Integra Steel Grey -keittiö

Päivitä keittiösi ilme pienillä yksityiskohdilla

Pienillä yksityiskohdilla saat aikaan suuren muutoksen keittiössäsi. Uusi hana tai vetimet ovat edullinen tapa raikastaa keittiön ilmettä ja maustaa keittiötä viimeisten trendien mukaisilla yksityiskohdilla. Muistathan myös, että sisältö ratkaisee. Epoqin käytännölliset säilytysratkaisut auttavat pitämään kaapit ja laatikot järjestyksessä ja saavat arjen askareet sujumaan helpommin.

Tälle sivulle olemme koonneet vinkkejä, kuinka raikastat keittiösi tyylin.

Epoq Volare -vedin

Uudista tyyli vetimillä

Uudet vetimet ovat budjettiystävällinen tapa uudistaa keittiösi ilmettä. Tämä mattamusta Volare-vedin on tyylikäs valinta, ja se peittää myös vanhojen vetimien reiät.

Meiltä löydät suuren valikoiman vetimiä ja nuppeja – muun muassa nahkaa ja puuta, messinkiä ja terästä. Katso lisää nuppeja ja vetimiä

Epoq Damixa Silhouet -hana

Upea katseenkerääjä

Musta hana on viimeisten trendien mukainen valinta ja itseoikeutettu katseenkerääjä keittiössäsi. Pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys ja päivittämällä hanan keittiö tuntuu taas uudelta ja raikkaalta.

Tämä mattamusta Damixa Silhouet -hana on hienostunut ja ajaton valinta. Katso lisää hanoja.

Epoq GIF langattomasta latauksesta

Pistorasia ja langaton lataus

Tuo keittiöön älykkäitä toimintoja, kuten pistorasia, joka on myös langaton latausalusta. Asennukseen tarvitset vain poran ja hieman kädentaitoja.

Tämän EVOline Square80 -pistorasian voi asentaa esimerkiksi työtason päälle. Tutustu käytännöllisiin pistorasioihimme.

Sisusta uusiksi myös sisältä

Muutokset kaappien ja laatikoiden sisällä tekevät ihmeitä keittiön käytännöllisyydelle. Kun korkeaan kaappiin vaihtaa hyllyjen sijaan laatikot, ovat myös perimmäiset tavarat ovat helposti ulottuvillasi. Laatikonjakajat pitävät kaapit hyvässä järjestyksessä. Kun astioille on omat paikkansa, kaapit pysyvät siisteinä melkein itsestään.

Lue lisää keittiökaappien käytännöllistä ratkaisusta, jotka helpottavat arkea.

Pidä laatikot järjestyksessä

Ovatko keittiövälineet aina väärässä paikassa, tai mausteet epäjärjestyksessä? Laatikonjakajat, aterinlaatikot ja maustelaatikot tuovat järjestyksen kaaoksen keskelle. Laatikkomatot pitävät astiat paikallaan, ja matot on helppo puhdistaa. Hyvät säilytysratkaisut helpottavat keittiössä työskentelyä, ja arjen askareet sujuvat tehokkaammin.

Katso kaikki keittiökaappien sisusteet.

Muista myös valaistus

Riittävä työskentelyvalaistus on tärkeää, ja myös laatikoiden ja kaappien sisälle voi asentaa valoja. Näin löydät tarvitsemasi tarvikkeet helpommin.

Lue vinkkimme keittiön valaistukseen ja katso kaikki valaistustuotteemme täältä.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita