Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Unelmiesi Epoq-keittiö - varaa ilmainen suunnitteluaika

Suunnitelmissa keittiöremontti tai uusi kodinhoitohuone? Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen. Varaa aika tapaamiseen haluamastasi myymälästä alla olevasta ajanvarauskalenterista.

Voimassaoleva kampanja: 

Gigantin lahjakortti jokaisesta 1500€ keittiöostoksesta*

*Saat 500€:n Gigantin lahjakortin jokaista 1500€:n Epoq-keittiö- ja kodinhoitohuoneostoa kohden, kun tilaat kokonaisen keittiön 3.2.2019 mennessä. Lahjakorttikampanja ei koske avonite- tai kivityötasoja eikä työstöjä, palveluita tai kodinkoneita. Kampanjan ajan kivitasot -15%. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin Epoq-tarjouksiin.

**Etu voimassa vain Epoq-keittiön ostajalle ja edellyttää vähintään 3000€:n Electrolux-kodinkonepaketin ostoa. Ei koske kampanjatuotteita.
Voit myös hyödyntää keittiöostoksen lahjakortteja kodinkoneiden ostoon. Electrolux-kodinkoneiden valikoiman ja tarjoushinnat löydät myymälästä ja osoitteesta gigantti.fi/electrolux-kampanja.

Lisäksi extra-etu: Epoq-keittiön ostajalle Electrolux Comfortlift -astianpesukone KAUPAN PÄÄLLE (arvo 799€) kun ostat vähintään 3000€ Electrolux-kodinkonepaketin. Koskee malleja ESF7505RIW tai ESL7505RI.

Koko kampanjan ajan myös paljon integroitavia Electroluxin kodinkoneita alennetuin hinnoin. Katso valikoima TÄÄLTÄ.