Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Temptech Sommelier viinikaapit

Viinikaappi: Sommelier by TEMPTECH varastoi viinisi oikein

Viini on juoma, joka kehittyy ajan myötä. Tästä syystä onkin tärkeää säilyttää se oikein, riippumatta siitä varastoitko sen pitkäksi tai lyhyeksi aikaa. Viinikaapit on kehitetty tarjoamaan ihanteelliset säilytysolosuhteet kaiken tyyppisille viineille – puna- ja valkoviini, sekä kuohuviini.
V

Korkealaatuiset viinikaapit neljässä eri koossa

Sommelier by TEMPTECH viinikaapit täyttävät viinin säilytykselle asetetut korkeat vaatimukset, jonka lisäksi ne ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Viinikaapeissa on moderni muotoilu näyttävillä mustilla lasiovilla ja sisäänrakennetuilla kahvoilla. Kaappien sisältä löytyy puiset hyllyt, jotka voidaan poistaa tarpeen vaatiessa. Viinikaappi voidaan sijoittaa keittiökalusteisiin tai se voidaan sijoittaa vapaasti halutulle paikalle. Sommelier by TEMPTECH -viinikaappeja on saatavana neljässä eri koossa;

- 30 ja 60 cm kahdella lämpötila-alueella. Sijoitetaan keittiön työtason alle.
- 45 cm korkea yhdellä lämpötila-alueella. Sijoitetaan korkeaan keittiökaappiin.
- Kookas 60x180 cm viinikaappi. Vapaasti sijoitettava.
V

Viinien oikeaoppinen säilytys viinikaapissa

Oikein säilytetty viini maistuu paremmalta ja tarjoaa paremman makunautinnon. Samalla viinien oikeanlainen säilytysolosuhteet pidentävät niiden säilyvyyttä. Viinien varastointiin löytyy muutamia perussääntöjä. Temptech-kaapit täyttävät viinien säilytykselle asetetut vaatimukset ja voit olla varma, että juomat säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Viinikaapissa on käytännöllinen näyttö lämpötilalle

Oikea ja tasainen lämpötila

Lämpötilalla on suuri merkitys viinien säilytyksessä. Viinikaapin sisälämpötilan ei tule olla liian matala tai korkea. Useimmille viineille keskimääräisesti 10-12°C lämpötila on juuri sopiva, sillä valkoviini säilyy parhaiten 6-8°C lämpötilassa, kun taas punaviini 14-16°C.

Viinikaapissa vallitsee ihanteellinen ilmankosteus

Ilmankosteus

Viinipullot, jotka on suljettu aidolla korkilla tarvitsevat tietyn ilmankosteuden. Näin korkki ei ala kuivumaan, eikä viini pääse hapettumaan. Viinikaapin sisällä tulisikin tästä syystä vallita 50%-70% ilmankosteus.

Viinikaapissa on UV-säteiltä suojattu ovi

UV-säteiltä suojattu ovi

Viini reagoi herkästi valoon, mikä voi vaikuttaa sen ikääntymisprosessiin. Auringonvalo sisältää UV-säteitä, jotka voivat olla haitallisia viinille. Temptech-viinikaapeissa onkin tästä syystä UV-säiteltä suojattu lasiovi. Samalla kaapin sisävaloksi on valittu LED, mikä ei lämpene käytössä.

Viinikaappi ilman epämiellyttävää hajua

Suojaa viinejä hajulta

Erilaiset hajut voivat kulkeutua viinipullon korkin läpi ja vaikuttaa juoman makuun. Haju voi muodostua esimerkiksi kaapin puuhyllyistä. Temptechin viinikaapeissa käytetään ainoastaan käsittelemättömiä puuhyllyjä, joista ei irtoa hajua. Lisäksi kaapit on varustettu aktiivihiilisuodattimella, joka puhdistaa sisäilmaa tehokkaasti.

 Temptechs AntiVibe-järjestelmä ehkäisee tärinää

Ei turhaa tärinää

Viinikaapin käynnistä syntyvä tärinä voi olla haitallinen viineille. Varsinkin jos viinejä halutaan säilyttää kaapissa pitkän aikaa. Tärinä voi syntyä kaapin lauhduttimesta ja siirtyä hyllyihin, joka puolestaan voi vaikuttaa viinien ikääntymiseen. Temptechin AntiVibe-järjestelmä vähentää viinikaapin tärinää merkittävästi.

Lue lisää Gigantin tuotteista: