Ohita
Epoq keittiötakuu logo

Päivitä keittiösi ilme pienillä yksityiskohdilla

Pienillä yksityiskohdilla saat aikaan suuren muutoksen keittiössäsi. Uusi hana tai vetimet ovat edullinen tapa raikastaa keittiön ilmettä ja maustaa keittiötä viimeisten trendien mukaisilla yksityiskohdilla. Muistathan myös, että sisältö ratkaisee. Epoqin käytännölliset säilytysratkaisut auttavat pitämään kaapit ja laatikot järjestyksessä ja saavat arjen askareet sujumaan helpommin.

Tälle sivulle olemme koonneet vinkkejä, kuinka raikastat keittiösi tyylin.

Epoq - Musta Integra-keittiö - älykkäät ratkaisut kaapiston sisällä

Sisusta uusiksi myös sisältä

Muutokset kaappien ja laatikoiden sisällä tekevät ihmeitä keittiön käytännöllisyydelle. Kun korkeaan kaappiin vaihtaa hyllyjen sijaan laatikot, ovat myös perimmäiset tavarat ovat helposti ulottuvillasi. Laatikonjakajat pitävät kaapit hyvässä järjestyksessä. Kun astioille on omat paikkansa, kaapit pysyvät siisteinä melkein itsestään.

Epoq - Musta saksanpähkinä Trend Edge - Järjestetyt laatikot

Pidä laatikot järjestyksessä

Ovatko keittiövälineet aina väärässä paikassa, tai mausteet epäjärjestyksessä? Laatikonjakajat, aterinlaatikot ja maustelaatikot tuovat järjestyksen kaaoksen keskelle. Laatikkomatot pitävät astiat paikallaan, ja matot on helppo puhdistaa. Hyvät säilytysratkaisut helpottavat keittiössä työskentelyä, ja arjen askareet sujuvat tehokkaammin.

Katso kaikki keittiökaappien sisusteet.

Muista myös valaistus

Riittävä työskentelyvalaistus on tärkeää, ja myös laatikoiden ja kaappien sisälle voi asentaa valoja. Näin löydät tarvitsemasi tarvikkeet helpommin.

Lue vinkkimme keittiön valaistukseen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita