Ohita
Moderni Epoq-keittiö, jossa mustat kaapistot ja beigen värinen työtaso

Suunnittele unelmiesi keittiö – budjetista riippumatta

Tuntuuko uuden keittiön suunnitteleminen ylivoimaiselta tehtävältä? Epoqin asiantuntevien keittiösuunnittelijoiden avulla uuden keittiön toteuttaminen on helppoa - budjetista ja tarpeistasi riippumatta. 

Ingvill Greve Hermansen Epoqin vanhempi sisustussuunnittelija

Keittiö on kodin kokoontumispaikka, mutta myös toiminnallinen huone, jonka pitäisi helpottaa arkea ja kestää käyttöä. Täydellistä keittiötä etsiessäsi on helppo innostua liikaa ja valita liian kallis vaihtoehto. Kun valitset Epoq-keittiön, sinun ei tarvitse murehtia siitä.

– Meillä saat rahoillesi vastinetta – budjetistasi riippumatta, sanoo Ingvill Greve Hermansen, Epoqin vanhempi sisustussuunnittelija.

– Meillä on aina kilpailukykyiset hinnat, mutta emme tingi suunnittelusta tai laadusta.

Epoq tarjoaa laajan valikoiman värejä, materiaaleja, pintoja, etulevyjä, vetimiä, työtasoja ja tiskialtaita pohjoismaisiin koteihin. Gigantti-liikkeistä löydät myös laadukkaat kodinkoneet, jotka täydentävät unelmiesi keittiön.

Hermansenin mukaan on tärkeää kartoittaa jo projektin alkuvaiheessa, millaisen keittiön haluat. Epoqin keittiösuunnittelijoiden kanssa voit hahmotella erilaisia ratkaisuja ilmaiseksi. Näin saat paremman kuvan siitä, millainen lopputulos tulee olemaan.

Keltainen Epoq Trend Mellow -keittiö ja puinen ruokailuryhmä

Laaja värivalikoima, toiminnallisuus keskiössä

Yhä useammat ihmiset valitsevat keittiöönsä luovia väriyhdistelmiä, jotka sopivat heidän henkilökohtaiseen tyyliinsä ja kodin muuhun sisustukseen.

– Monille keittiön väri on erittäin tärkeä, ja haluamme tarjota värejä kaikille. Epoqin valikoimassa on kaikkea pehmeistä ja neutraaleista sävyistä leikkisempiin, värikkäihin vaihtoehtoihin, Hermansen kertoo.

Me Epoqilla inspiroidumme maailman sisustus- ja arkkitehtuuritrendeistä. Tavoitteenamme on luoda näyttäviä keittiöitä, jotka sopivat pohjoismaiseen kotiin ja elämäntapaan. Kaikkien tuotteidemme tulee sopia asiakkaidemme tarpeisiin. Kehitämme jatkuvasti myös entistä älykkäämpiä tapoja rakentaa keittiö, jotta uusi keittiösi olisi samaan aikaan sekä toimiva että esteettinen.

– Otamme ihmisten tarpeet vakavasti, ja meillä on kaikkiin elämänvaiheisiin sopivia ratkaisuja, Hermansen korostaa.

Epoq Trend Blue Grey ja Sienna -sarjojen etulevyt yhdistettynä valkoiseen työtasoon, musta tiskiallas ja hana

Laatukeittiöitä pitkällä takuulla

Kun valitset Epoq-keittiön, saat toimivien ratkaisujen ja kilpailukykyisen hinnan lisäksi laajennetun 35 vuoden takuun Epoq-keittiölle. Tämä asettaa erittäin korkeat vaatimukset niin materiaaleille kuin tuotteiden muotoilulle.

– Laatuvaatimuksemme ovat tiukat, ja tuotteillamme on pitkä takuu, Hermansen kertoo.

Epoq-takuu kattaa työtasojen, tiskialtaiden, sovituskappaleiden, vetimien ja nuppien liikkuvat osat. Vetolaatikkomme kestävät jopa 60 kiloa, ja kivitasomme kestävät polttavan korkeita lämpötiloja.

– Lisäksi olemme sitoutuneet edistämään kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä. Nykyisen valikoimamme keittiötuotteista 28 prosentilla on ​​Joutsenmerkki – ja lisää on tulossa, Hermansen sanoo.

Mitä "Elämäsi keittiö edullisesti" tarkoittaa?

Meiltä löydät: 

  • 10 erilaista keittiömallistoa.
  • Laajan valikoiman värejä ja tyylejä.
  • Kilpailukykyiset hinnat.
  • Laadukkaat keittiöt, jotka kestävät aikaa ja kulutusta.
  • 35 vuoden takuun, joka kattaa kaikki liikkuvat osat.
  • Pohjoismaisella Ympäristömerkillä merkityt tuotteet, jotka ovat hyväksi niin sinulle kuin ympäristölle.   
  • Älykkäät ratkaisut, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.
  • Laajan valikoiman kodinkoneita ja teknologiaa, jotka viimeistelevät keittiösi. 

Gigantin taitavat keittiösuunnittelijat auttavat sinua maksutta suunnittelemaan unelmiesi keittiön.