Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita

Pelitietokoneet PCSpecialistilta

Lisää pelitietokoneita PCSpecialistilta
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Näytönohjain

Näytönohjain on hyvän pelitietokoneen tärkein tekijä. Käyttämäsi näyttö vaikuttaa näytönohjaimen valintaan. 4K-näyttöä varten tarvitset tehokkaamman näytönohjaimen kuin 1080p-näyttöä käytettäessä.

Videomuisti (VRAM) ei ole yhtä tärkeä tekijä kuin tietokoneen muisti (RAM), mutta tähän kannattaa kiinnittää huomiota, jos aiot pelata teräväpiirtopelejä. 1080p-näytön kanssa on hyvä olla 4 GB VRAM-muistia, mutta 8 GB VRAM-muistilla varustettu näytönohjain takaa paremman ruudunpäivitysnopeuden ja se täyttää tarpeesi pidempään. Tällöin voit myös päivittää näyttösi myöhemmin 4K-näyttöön vaihtamatta samalla myös näytönohjainta.

Kiinnitä huomiota myös ruudunpäivitysnopeuteen (FPS), joka kertoo, kuinka nopeasti kuva päivittyy näytölle. Korkeammalla ruudunpäivitysnopeudella peli pyörii sujuvammin. Pelitietokoneet-sivullamme tarjoamme tietoa suosituimpien pelien ruudunpäivitysnopeuksista. Tämä helpottaa täydellisen pelitietokoneen valitsemista ilman, että sinun tarvitsee keskittyä valitsemaan yksittäisiä komponentteja.

Yleensä useimmat pelaajat ovat yhtä mieltä siitä, että sujuvampaan ja rennompaan pelaamiseen vaaditaan vähintään 60 FPS ja enemmän, jolloin peli pyörii sulavasti ja on responsiivisempi, ja nautit pelikokemuksesta paljon enemmän. Ja mitä korkeampi tämä lukema on, sitä nopeampi ja laadukkaampi katselukokemuksesta tulee.