Ohita

QLED, LED, OLED vai Mini-LED?

Onko LED-, OLED- ja QLED -televisioiden ero ainoastaan kirjaimissa? Ei tietenkään. Samsung, TCL, LG, Sony ja Philips käyttävät televisioidensa nimissä termejä, jotka ovat enemmänkin hämmentäviä kuin selventäviä. Markkinoilla on nykyään tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, ja Mini-LED- ja OLED-teknologialla varustetut televisiot ovat ehdottomasti parhaimpia vaihtoehtoja. Gigantti auttaa sinua selviytymään lyhenneviidakossa uutta televisiota ostaessasi.

Päivitä televisiosi uuteen

Vuoden televisiomallit
   
   
   
   
   
   
   
google TV with streaming logos

Smart-TV

Lähes kaikki uudet televisiot ovat niin kutsuttuja Smart-TV:eitä, eli älykkäillä tekniikoilla varustettuja televisioita. Älyteknologialla varustettu televisio liitetään kodin WiFi-verkkoon tai verkkokaapelilla reitittimeen, jonka jälkeen sitä voidaan käyttää verkossa surffailuun tai sovellusten, kuten Netflix, Viaplay, HBO Nordic, YLE Areena tai YouTube -sovellusten suoratoistoon. Smart-TV:llä onnistuu myös Facebookin ja muiden sosiaalisten medioiden käyttäminen. Smart-TV-käyttöjärjestelmiä on useita, ja käyttöjärjestelmille on yhteistä sovelluspohjainen käyttö. Televisiot ovat esiladattu suosituilla sovelluksilla ja voit räätälöidä television juuri sinun käyttöösi sopivaksi sovelluskirjastosta löytyvien sovelluksien avulla. 

Vinkki! Jos haluat älykkäimmän mahdollisen television ja parhaan sovellustarjonnan, sinun kannattaa valita televisio, jossa on käyttöjärjestelmänä joko Google TV, Tizen, WebOS tai Android. Vaihtoehtoisesti voit hankkia esimerkiksi Chromecast- tai Apple TV -mediasoittimen television lisäksi.

Lue lisää Smart-TV-televisioista täältä