Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Valitse sopiva grilli

Osto-opas: Grilli

Markkinoilla on nykyään laaja valikoima erilaisia grillejä, ja tuotemerkin ja mallin lisäksi on tärkeää miettiä, minkä tyyppinen grilli kannattaa valita. Olisiko klassinen hiiligrilli oikea valinta, tai sittenkin suosittu kaasugrilli? Entä tarjoaisiko käytännöllinen sähkögrilli jotain sellaista, mikä muista grillityypeistä puuttuu? Tässä artikkelissa vertailemme eri grillityyppien ominaisuuksia ja etuja ja autamme juuri sinulle sopivan grillin valinnassa.

Mikä sen maukkaampaa kuin grilliruoka. Mutta minkälainen grilli on sinulle sopiva? Hiili-, kaasu- vai sähkögrilli? Tässä videossa kerromme niiden erot.

Kolme grillityyppiä

Valitse sopiva grilli

Tehokasta grillausta kaasulla

Kaasugrilli on monien suosikki, eikä syyttä. Kaasugrillin ominaisuudet tekevät siitä laadukkaan ja monipuolisen grillin, jolla valmistat herkullista ruokaa. Useamman polttimen ansiosta lämmönsäätely on helppoa ja tarkkaa. Ne mahdollistavat myös grillin eri osien käytön eri ruokien grillaamiseen kullekin sopivalla lämpötilalla. Jos pidät grillaamisesta ja nautit jännittävistä ja maukkaista grilliruoista, kaasugrilli on erinomainen valinta. Kaasugrilli on myös helppo puhdistaa, ja siitä tulee terassin tai pihan keskipiste.

Valitse sopiva grilli

Hiiligrilli - perinteinen tapa grillata

Perinteinen hiiligrilli tulee usein ensimmäisenä mieleen, kun grillaus mainitaan. Tuoksu, maku ja savu ovat tärkeä osa hiilillä grillausta. Grillaus vie hieman enemmän aikaa kuin muilla grillityypeillä, mutta ainutlaatuinen maku on sen arvoinen. Tunnelman luomisen lisäksi hiiligrilliä on helppo liikuttaa, joten grillaus ei ole paikasta kiinni. Saatavilla on myös useita pienikokoisia hiiligrillejä, jotka voi ottaa mukaan vaikka piknikille.

Valitse sopiva grilli

Vaivatonta grillausta sähkögrillillä

Jos asut keskellä kaupunkia asunnossa, jossa on parveke, on sähkögrilli ihanteellinen valinta. Se vie vain vähän tilaa ja on helppo säilyttää. Sähkögrilliä käytettäessä ei tarvitse huolehtia kaasun tai hiilen riittävyydestä, ja grilli on käyttövalmis vain minuuteissa. Sähkögrilli lämpenee samalla periaatteella kuin keittolevy, ja sen lämpötilaa on mahdollista säätää.

Ainutlaatuinen Dual Fuel-kaasugrilli Jamie Oliverilta

Jamie Oliver Dual Fuel -kaasugrilli

Jamie Oliver Dual Fuel yhdistää kaasun ja hiilen

Jamie Oliver Dual Fuel -grillillä voit nauttia sekä kaasu- että hiiligrillin hyvistä puolista eikä sinun tarvitse tyytyvä vain yhteen grillausmenetelmään. Kookkaassa grillissä on suuri paistoalue, kokonaiset viisi poltinta, sekä perinteinen hiiligrilli. Kutsu ystäväsi grillijuhliin ja tarjoile maukkaita grilliherkkuja, kuten vartaita, pihvejä, makkaroita ja maistuvia lisukkeita.

Lue lisää Jamie Oliver Dual Fuel -grillistä.

Lue lisää Gigantin tuotteista: