Ohita
Epoq - Keittiö - Epoq-työtasot - Kompaktilaminaatti - Yläbanneri

Kompaktilaminaatti

Keittiön työtaso kestävällä kompaktilaminaattipinnoitteella. Kompaktilaminaattityötaso koostuu mustasta tai valkoisesta pohjalevystä, joka on pinnoitettu kestävällä ja läpivärjätyllä laminaatilla. Ohut kompaktilaminaattityötaso on muotoilultaan moderni ja käytännöllinen. Se kestää kulutusta ja on hygieeninen taso, joka on helppo pitää puhtaana. Vakaan tuen takaamiseksi kompaktilaminaattityötaso tulee asentaa aina lähtemään keittiön nurkkakulmasta. Kompaktilaminaattityötasoa voidaan käyttää myös työtason takaseinän levynä.

Kompaktiaminaattityötaso koostuu mustasta tai valkoisesta pohjalevystä, joka on pinnoitettu kestävällä ja läpivärjätyllä laminaatilla.

Kompaktilaminaatti on vahva materiaali, joka kestää vettä ja useimpia tavallisia kotitalouskemikaaleja. Kompaktilaminaatista valmistetut työtasot on helppo pitää puhtaana, ja ne kestävät lämpöä suhteellisen hyvin. Älä aseta kuumia esineitä suoraan työtason päälle - käytä aina pannunalustaa. Älä koskaan leikkaa veitsellä tai muulla terävällä välineellä suoraan työtason päällä - käytä aina leikkuulautaa.

Päivittäinen puhdistus tehdään kevyesti vedellä kostutetulla liinalla. Älä käytä voimakkaita puhdistusaineita tai aineita, jotka sisältävät hankaavia ainesosia. Tarkasta, että kaikki saumat ja reunat ovat tiiviitä eivätkä päästä kosteutta työtason alla olevaan puukuitulevyyn. Suosittelemme Epoqin puhdistusaineita laminaattitason puhdistukseen.

Tiskiallas voidaan asentaa upotettuna, ylä- tai alapuolelta kiinnitettävänä. Ylä- tai alapuolelta kiinnitettävät altaat asennetaan tehtaalla ennen toimitusta.

Modernit ja kestävät työtasot

Kompaktilaminaatti tarjoaa minimalistisen ilmeen. Tavoittele minimalismia tai valitse laminaattityötaso tuodaksesi ripauksen modernisuutta muuten klassiseen keittiöön.

Laminaattityötasoja on saatavilla seuraavissa mitoissa:

Paksuus: 13/40 mm

Maksimisyvyys jopa 1220 mm*

Maksimipituus 4000 mm*


*Maksimimitat voivat vaihdella mallista riippuen.

Huomioi, että kaikki työtasomallit eivät ole ostettavissa Gigantin verkkokaupasta. Vieraile lähimmässä Gigantti-myymälässä, missä asiantuntevat Epoq-keittiömyyjämme auttavat sinua löytämään juuri omaan kotiisi sopivan ratkaisun.