Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq Shaker Natural Oak -keittiömalli

Suositko pohjoismaista, romanttista vai pelkistettyä sisustustyyliä? Näin valitset tyyliisi sopivan keittiön

Keittiöremontti ja sen suunnittelu on mielenkiintoinen ja haastava projekti. Mahdollisuudet ovat monet ja uuden keittiön suunnittelu vaatii monta päätöstä, kuten värit, tyyli, materiaali. Tee keittiöstäsi juuri itsesi näköinen ja inspiroidu Epoqin valitsemasta kolmesta esimerkkikeittiöstä.

Pelkistetty keittiö

Epoq Integra -keittiömalli

Haluatko kotiisi modernin keittiön, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ja mielenkiintoisia materiaalivalintoja? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita pelkistetty keittiömalli.


Pelkistetyn keittiön pääpiirteitä ovat puhtaat linjat ja pinnat sekä hillityt värit.


Älykkäiden sisustusratkaisujen ansiosta saat keittiön pienkoneet ja muut tarvikkeet piiloon, mikä auttaa luomaan minimalistisen ilmeen.


Keittiökaappien ovissa on integroidut vetimet, joita täydentävät pelkistetyt ja selkeät linjat.

Epoqin integroidut vetolaatikot
Musta keittiöhana

Tärkeät materiaalit


- Lakatut etulevyt neutraaleissa väreissä, kiiltävät pinnat, ylellinen pähkinäpuu tai musta saarnipuu.


- Työtaso komposiittikivestä, akryylista tai laminaatista.


- Hana ja vetimet terästä, kromia, messinkiä tai mustana.

VINKKI!

Suunnittele säilytysratkaisut tarkkaan ja mieti, miten ne toimivat arkikäytössä. Sijoita usein tarvitsemasi keittiövälineet käden ulottuville, jolloin työskentely on sujuvampaa.

Romanttinen keittiö

Epoq Heritage Blue Grey -keittiömalli

Romanttinen tyyli sopii niille, jotka haluavat keittiöönsä useita mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Valitse keittiöön tyylille ominaiset peiliovet, koristeelliset listat sekä vetimet, joissa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Jos haluat romanttisen, mutta silti modernin keittiön, kannattaa sinun yhdistellä eri materiaaleja, kuten messinkiä ja marmoria.

Tähän tyyliin sopivat kalusteet, joissa on pyöristetyt muodot. Voit viimeistellä keittiön sisustuksen sijoittamalla työtasolle tyyliin sopivia esineitä.

Heritage Blue Grey -keittiömalli
Bianco Livia S -hana kromipinnalla

Tärkeät materiaalit


- Profiloidut etulevyt, lakattuna neutraaleilla ja hillityillä sävyillä.


- Työtasot kiveä, massiivipuuta tai puujäljitelmää, budjetista riippuen.


- Vetimet ja hana terästä, kromia, messinkiä tai valurautaa.

VINKKI!

Romanttisessa tyylissä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että eri värisävyt sointuvat yhteen. Elegantit harmaan ja sinisen sävyt ovat erinomainen yhdistelmä.

Pohjoismainen keittiö

Epoq Shaker Natural Oak -keittiömalli

Haaveiletko elegantista ja pelkistetystä keittiöstä, jossa on käytetty luonnonmateriaaleja? Tässä tapauksessa kannattaa valita pohjoismainen tyyli.


Tälle keittiötyylille on ominaista vaaleat sävyt niin seinissä kuin keittiökalusteissakin. Mikäli haluat korostaa eri värisävyjen eroja, voit valita esimerkiksi vaaleasta puusta valmistetut etulevyt ja maalata seinät voimakkaammalla värillä. Moderni sisustustyyli saadaan aikaiseksi yhdistämällä klassista pohjoismaista muotoilua trendikkäisiin materiaaleihin.


Pohjoismainen sisustus on tyylipuhdas, eikä työtasolta löydy kuin välttämättömimmät keittiövälineet. Suunnittele sisustus viimeistä yksityiskohtaa myöten myös kalusteiden ja koriste-esineiden osalta.

Grohe Essence Super Steel -hana ja Franke PPX -tiskiallas
Metallic Black -kompaktilaminaatti

Tärkeät materiaalit


- Selkeät linjat tai sileät etulevyt, massiivipuuta tai ajattomissa neutraaleissa väreissä.


- Työtasot massiivipuuta tai kiveä. Valitse aito tai jäljitelmä budjetista riippuen.


- Hana ja vetimet terästä, kuparia, valurautaa tai nahkaa.


VINKKI!

Seinälle ripustettava metallinen tanko tarjoaa säilytystilaa keittiövälineille ja on täydellinen lisä moderniin pohjoismaiseen sisustukseen.
Hyödyllisiä vinkkejä

Oletko edelleen epävarma mikä tyyli sopii sinulle parhaiten?

Uuden keittiön tyylin, hinnan ja merkin valinta voi olla vaikeaa, joten sinun kannattaa kääntyä osaavien keittiösuunnittelijoiden puoleen ja kysyä heiltä neuvoa.


Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen, sisustuksesta kodinkoneisiin. Autamme mielellämme keittiösi suunnittelussa ja löytämään tyyliisi sopivat ratkaisut.


VINKKI: Aloita keittiösi suunnittelu löytämällä itsellesi sopiva tyyli ja kerää ideoita ja kuvia niistä yksityiskohdista, jotka miellyttävät silmääsi.

Minkä tyylin sinä valitset?

Tuotevalikoimamme kattaa sekä klassisen että modernin tyylin, joita kehitämme jatkuvasti. Nämä kaksi tyylilinjaa tarjoavat lukuisia eri mahdollisuuksia oman tyylin luomiseen. Tästä syystä strateginen suunnittelu onkin tärkeä osa tuotekehitystämme. Sen avulla pystymmme tarjoamaan vaihtoehtoja jokaiseen makuun – riippumatta siitä, suosiiko asiakkaamme puhtaita linjoja, rustiikkisia yksityiskohtia tai klassisia materiaaleja.


Tyylisuuntauksemme ovat työkaluja, joita myös asiakkaamme voivat hyödyntää uuden keittiönsä valinnassa. Tyylin lisäksi meidän on huomioitava tuotteidemme käytännöllisyys ja pitkäikäisyys.


Dekton Kelya