Ohita
Keittiö ruokapöydän päädystä nähtynä
Mustat uuni ja jääkaappi, jonka päällä sinisiä laseja ja kaiutin sivusta kuvattuna

Epoq-asiakaskokemus: Tyylikäs ja käytännöllinen keittiö

Tyytyväinen asiakkaamme, Kjetil Sandes, osti keittiön Gigantista. Keittiösuunnittelijan avustuksella hän sai keittiön, joka ei ainoastaan ole tyylikäs vaan myös erittäin käytännöllinen. Lue asiakkaan arvio saamastaan palvelusta, keittiön kokoamisesta ja lopputuloksista.

Yksilölliset ratkaisut

Kjetil Sandesin uuden keittiön suunnittelussa ja rakentamisessa oli haasteita, joiden ratkaisuun tarvittiin riittävästi mielikuvitusta ja käytännöllistä ajattelutapaa. ”Vinot seinät ja kattohirsien tukipilarit keskellä huonetta tekivät suunnittelusta vaikeaa ilman asiantuntijan apua.”, kertoo Kjetil. Hän lisää myös, että Gigantin keittiöasiantuntija oli tavallista taitavampi löytämään yksilöllisiä ratkaisuja keittiöelementtien sijoittamiseen ja luomaan, haasteista huolimatta, täydellisesti toimivan kokonaisuuden.

Luotettava ja lähellä

Moderni ja tyylikäs Epoq Trend-keittiösarja hankittiin Gigantin sisaryritykseltä Norjassa, jonka pääkaupungissa, Oslossa, asiakas asuu. Asiakas kertoo, että keittiön hankinta läheltä ja tunnetusta myymälästä oli tärkeää asia. Tunnettu myymäläketju toi hankintaan turvallisuuden tunnetta. Tämän lisäksi myös asiantunteva palvelu ja maksuton suunnitteluaika tekivät asiakkaaseen vaikutuksen. Löydä lähin Epoq-myyntipiste ja varaa maksuton suunnitteluaika.

Mustat vetolaatikot, tiskiallas ja ikkuna

Trendikäs ja tyylikäs keittiö

Asiakkaamme ihastui erityisesti uuden Epoq-keittiönsä Avonite-työtasoon: ”Keittiön työtaso on valmistettu tyylikkäästä ja helppohoitoisesta materiaalista. Tiskiallas on valmistettu samasta materiaalista kuin työtaso, jonka ansiosta keittiö saa yhtenäisen ilmeen.”, kertoo Kjetil. Keittiön hillitty värimaailma on miellyttävä silmälle ja ajaton. Lopputuloksena asiakkaan keittiöstä tuli ”tyylikäs ja kohtuuhintainen”.

Trend-sarja on pelkistetty, mutta samaan aikaan tyylikäs ja trendikäs. Trend-sarja on saatavana 20 värissä, joiden avulla voidaan luoda jännittäviä väriyhdistelmiä. Luo yksivärinen keittiö, joka antaa ryhdikkään ja kokonaisvaltaisen tyylin tai yhdistele värejä ja sävyjä tuomaan keittiöön kontrastia. Tämän artikkelin asiakkaan keittiöön valittiin väriksi ”Graphite”, joka luo keittiöön minimalistisen ja nk. ”industrial”-lookin. Kontrastivärinä tässä elegantissa keittiössä toimii ”Graywhite”-sävy.

Gigantin laaja kodinkonevalikoima oli myös ratkaisevassa osassa keittiötoimittajaa valittaessa. Asiakas valitsi kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet, joista ruostumattomalla teräksellä viimeistelty erillisuuni sopii väritykseltään täydellisesti keittiön kaappien ”Graphite”-väriin.

Tyylikäs ulkoa, älykäs sisältä

Kjetil ei ole tyytyväinen ainoastaan keittiön ulkonäköön, vaan on vaikuttunut myös kaappien ja laatikoiden älykkäistä säilytysratkaisuista. Keittiön laatikoiden ja kaappien mukana tulleiden älykkäiden ratkaisujen lisäksi Kjetil hankki tuorekelmutelineen sekä lautastelineen. Edellä mainituista tuotteista ensimmäinen saattaa kuulostaa turhalta tuotteelta, mutta ”hetken käytettyään, tuote osoittautuu nerokkaaksi”. Perhe käyttää keittiötä aikaisempaa enemmän, koska toimivat ratkaisut ja tyylikäs ulkoasu tekee keittiössä oleskelusta miellyttävämpää ja tilavampaa.

Lue lisää: