Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuva Epoqin erivärisistä etulevyistä ja vetimistä

Epoq: Näin suunnittelet juuri sinun näköisen keittiön

Klassinen, moderni, trendikäs vai tyylikäs. Kaikki riippuu valitsemistasi materiaaleista ja muodoista. Valitseminen on useimmille hauskaa ja inspiroivaa, mutta myös turhauttavaa ja vaikeaa. Lupaamme auttaa sinua parhaamme mukaan, jotta saat haluamasi lopputuloksen.

Hae lisäinspiraatiota myös Keittiötrendit-artikkelistamme!

Musta keittiösisustus

Ovimallit

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia malleja, puunsävyjä ja värejä, joilla voit toteuttaa unelmakeittiösi. Keittiön kanssa eletään pitkään. Runkomme ovat standardimittaisia, minkä ansiosta ovien vaihtaminen on helppoa, jos haluat vuosien varrella uudistaa keittiösi ilmettä.

Työtasot

Meiltä saat niin massiivipuusta, modernin linjakkaasta kvartsista, laminaatista kuin Avonitesta valmistetut työtasot. Monet työtasoista saa myös mittatilauksena. Muista, että työtason materiaali kannattaa valita sen mukaan asuuko kotitaloudessa yksi vai viisi henkilöä, sillä se vaikuttaa käyttöön ja kulumiseen.

Kuva valkoisesta ja teräksisestä tiskialtaasta

Tiskialtaat

Valikoimassamme on paljon erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja tiskialtaita. Asennustapoja on useita: upotus, huullosupotus, liimaaminen alapuolelta tai asennus alapuolelta. Voit myös valita keittiöaltaan ja työtason samasta materiaalista. Tutustu tuotteisiin, niin löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Hanat

Hyvä keittiöhana vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Sen tulee kestää käyttöä ja sopia keittiön muuhun sisustukseen. Hanavalikoimamme sisältää käytännöllisiä, trendikkäitä, moderneja ja perinteisiä malleja. Tervetuloa valitsemaan itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Vetimet ja nupit

Vetimet ja nupit antavat keittiön ilmeelle viimeisen silauksen. Meillä on suuri valikoima perinteisiä ja moderneja ratkaisuja, jotka sopivat kaikkiin ovimalleihin ja keittiöihin.

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle

Lue lisää Gigantin tuotteista: