Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Maukasta ruokaa oikeilla laitteilla

Maukasta ruokaa oikeilla laitteilla

Keittiö on kodin sydän. Päivä alkaa keittiössä. Keittiöön kokoonnutaan viettämän laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Mutta keittiö ei ole keittiö ilman keittiövälineitä. Jokaisen perusvarustukseen kuuluu padat ja pannut. Kahvinkeitin ja tehosekoitin. Tarjolla on lukematon määrä keittiölaitteita, jotka lupaavat helpottaa arkeasi. Saatat ehkä miettiä; Mitä minä teen mehustimella tai Sous Vide -laitteella? Voinko käyttää yleiskonetta muuhunkin, kun taikinan vaivaamiseen? Keittiökoneet tarjoavat monipuolisemmat ruoanlaittomahdollisuudet, joiden ansiosta teet jokaisesta ruokahetkestä todellisen nautinnon. Yllätä perheesi ja ystäväsi mitä maukkaimmilla aterioilla ja ota askel lähemmäksi terveellisempää arkea.
Terveyden tärkeys

Terveyden tärkeys

Tiedämme kaikki, kuinka tärkeää on syödä terveellisesti ja monipuolisesti. Tämän periaatteen toteuttaminen käytännössä saattaa olla monelle haasteellista toteuttaa. Monet meistä työpäivä venyy odotettua pidemmäksi ja motivaatiota terveellisen ruoan valmistukseen laskee.

Mutta terveellisen ruoan valmistuksen ei tarvitse olla vaikeaa. Oikeilla laitteilla ja puhtailla raaka-aineilla maistuva ja terveellinen ruoka valmistuu kuin itsellään!

Viidesti päivässä

Viidesti päivässä

Kasviksien ja hedelmien määrällinen suositus on viidesti päivässä. Monesta se tuntuu lähes mahdottomalta tehtävältä. Onneksi oikeiden varusteiden ansiosta 5 päivässä tavoite täytyy entistä helpommin.

Aloita päivä esimerkiksi maukkaalla smoothiella tai vitamiinipitoisella mehulla. Mitä jos vaihtaisit perinteisen pastan pastaan, joka on valmistettu parsakaalista tai kurpitsasta.

Vain mielikuvitus rajana

Vain mielikuvitus rajana

Oikeilla keittiövälineillä teet ruoan valmistuksesta entistä monipuolisempaa ja keittiössä hääräämisestä hauskaa. Lue, kuinka tehosekoitin osoittautuu todelliseksi keittiön supersankariksi, joka taikoo niin smoothiet, ja keitot sekä kastikkeet ja jälkiruoat. Tiesitkö, että Gigantista löydät Nutriblender-tehosekoittimen, joka kykenee vaivaamaan jopa taikinan??

Tehokkaalla yleiskoneella valmistat kaiken mitä haluat. Vaivaat, vispaat, sekoitat, murskaa ja paljon enemmän.

Terveellinen – terveellisempi - haudutus

Terveellinen – terveellisempi - haudutus

Älä hukkaa laadukkaiden elintarvikkeidesi ravintoarvoja. Slow cooking eli hauduta ruoka esimerkiksi Crock Pot, joka säilyttää ruoan ravintoaineet ja vitamiinit paremmin kuin tavanomainen valmistustapa.

Toinen loistava tapa valmistaa erittäin terveellistä ja ravintorikasta ruokaa on Sous Vide, missä ruoka pakataan vakuumipakkauksiin ja kypsennetään pitkään ja hartaasti matalassa lämpötilassa. Tiesitkö, että vakuumipakkaus toimii loistavasti myös ruoka-aineita pakastaessa tai säilöessä?

Smeg
Kenwood
Sage
Bosch
Electrolux
KitchenAid

Lisää uutuuksia ja mielenkiintoista luettavaa